Bluetooth Super Bass Portable Speaker – bijna HiFi?

Bluetooth Super Bass Portable Speaker Twee speakers

Muziek mee op de smartphone? Maar niet altijd zin in oordopjes? En de speaker van de telefoon is echt te brak? Deze Bluetooth Super Bass Portable Speaker is de oplossing!

Bluetooth Super Bass Portable Speaker Twee speakers

Met een volgeladen accu kan dit mini-speakertje zo’n vier uur muziek laten horen, via Bluetooth. Zonder kabels, met een bereik van maximaal tien meter, en met knoppen om een nummer vooruit of achteruit te springen, of te pauzeren. Dat betekent dat op het strand de telefoon gewoon veilig zandvrij in de tas kan blijven, terwijl de muziek speelt. Temeer daar het ding ook als handsfree kit fungeert voor die telefoon.

Kwaliteit

Dit is een van de betere, uit het uitgebreide aanbod van dit soort luidsprekers, als het gaat om geluidskwaliteit. Het volume van de Bluetooth Super Bass Portable Speaker is afdoende, zonder storende vervorming als het geluid hard staat. De bassen zijn weliswaar niet vet, maar toch netjes, voor een apparaatje van 6 bij 6 bij 6 centimeter. Het ding ziet er nog leuk uit ook, met die handige rubber volume-ring.
Na aanzetten meldt een keurige Engelstalige dame de status, zodra er contact met Bluetooth is wordt dat ook even verteld. Er kan muziek worden afgespeeld van een micro SD geheugenkaart, maar dan wordt het navigeren met slechts twee knoppen lastig. Met de speciale USB-kabel kan niet alleen de accu geladen worden, maar kunnen ook andere geluidsbronnen met een 3,5 mm stekker worden aangesloten. En voor wie wil, er zit ook een FM-radio in.

Wie wel van een kleurtje houdt heeft mazzel: dit apparaatje is in zowat alle kleuren van de regenboog leverbaar!

Prijzen

De Bluetooth Super Bass Portable Speaker wordt overal verkocht, maar voor sterk wisselende prijzen. Rechtstreeks uit China is het goedkoopst, via Ebay bijvoorbeeld, waar de bodemprijs $ 10,98 was begin juli, met gratis verzending. Wie gewoon in Nederland terecht wilt heeft voor € 14,95 een prima deal bij:
http://www.greenrecovery.nl/webshop/producten/draagbare-bluetooth-speaker-met-accu/.
Andere Nederlandse leveranciers schromen er niet voor om tot het dubbele te vragen.

Conclusie

Leuk! Erg leuk zelfs. Wie gewoon zo nu en dan even muziek wil luisteren, zonder oordoppen, gaat hier blij van worden.

Recente links

In Nederland voor € 14,95

Heel betaalbaar in China


Deze aflevering werd in juli 2014 geschreven. Beschikbaarheid, prijzen en wisselkoersen kunnen veranderd zijn. Zelf even checken is altijd het beste, want wie weet is er een goedkopere aanbieder.
De tekst op deze website wijkt af van wat er in PC-Active stond. Dit is de oorspronkelijke versie, zonder ingrepen van de eindredactie.


Wees de eerste om te reageren

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*